AMISA

AMISA

Obiectiv

Sistemele ofera valoare prin abilitatea lor de a indeplini nevoile actionarilor. Inevitabil, aceste nevoi evolueaza in timp si se abat de la un sistem original de productivitate. Astfel, sistemul trebuie sa fie lichidat sau imbunatatit periodic la un cost substantial.

Obiectivul proiectului AMISA este de a dezvolta o metodologie generica, cantitativa pentru linii de productie arhitecturale, sisteme de produse si servicii pentru clienti pentru adaptabilitate optima la schimbarile neprevazute ale nevoilor actionarilor, dezvoltarii tehnologiei si reglementarilor guvernamentale. Metodologia va fi validata in sase proiecte pilot din viata reala pentru a oferi evidenta concreta ca este: 1) General si adaptabil, 2) Accesibil, 3) Util si 4) Eficient din punct de vedere al costului.


AMISA va oferi o schimbare in performanta industriei Europene, caracterizata de o reactivitate mare la nevoi si produse si servicii compatibile economic. Sistemele de productie sau produsele/serviciile concepute pentru adaptabilitate vor economisi 20% din costul sau timpul de ciclu si va mari durata lor de viata valoroasa cu 25%. in timpul productiei, aceste sisteme vor consuma mai putina energie si resurse naturale si va produce mai putina poluare si risipa. Sistemele adaptabile se vor adapta ajustarilor regulamentului cadrelor (ex. de mediu, de sanatate, de siguranta, etc.).

Optoelectronica-2001 SA va participa in generarea DFA-ului si cerintelor instrumentului. Aditional, Optoelectronica-2001 SA va introduce metodologia DFA intr-un proiect cu implicatii in viata reala ce implica dezvoltarea unei linii de productie adaptabile pentru holograme.